Cosmo!

Cosmo!FacebookTwitterLinkedInPrint

29-11-2017

Spelen, leren, bewegen en vooral plezier maken met lichtgevende “knoppen" en een iPad. Dat is Cosmo!

Cosmo is een set slimme schakelaars, Cosmoids genaamd, die je combineert met een speciale app op de iPad. De Cosmo spellen laten de Cosmoids dynamisch van kleur veranderen en maken zo duidelijk welke Cosmoid je wanneer moet aanraken. Zet Cosmo aan en niemand kan zich inhouden om meteen mee te spelen!

Maak muziek, vertel een verhaal, probeer reeksen van kleuren te onthouden, of probeer zo snel mogelijk de Cosmoids van jouw kleur te raken. Sommige spellen geven gerichte opdrachten, andere geven de ruimte om zelf te improviseren. In weer andere spellen krijgen de Cosmoids steeds een andere kleur, waardoor spelers voortdurend uitgedaagd worden om in actie te komen.

De Cosmo schakelaars maken draadloos verbinding met de iPad, zodat je ze kunt plaatsen waar je maar wil. Plaats de Cosmoids bij elkaar op tafel, of verspreid ze door de ruimte, op de grond of aan de muur, zodat spelers moeten rondrennen of reiken om de juiste knoppen te raken.

De Cosmo activiteiten zijn ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, ergotherapeuten en muziektherapeuten uit het speciaal onderwijs, revalidatiecentra en universiteiten, en stimuleren motorische, cognitieve, communicatieve en sociale vaardigheden. Hierdoor is Cosmo breed inzetbaar: in therapiesituaties, in het onderwijs en voor dagbesteding.

Heeft uw instelling nog budget over voor 2017? Plaats voor kerst uw bestelling en wij zetten de factuur graag nog op 2017 voor u.

Meer informatie over Cosmo...

Cosmo is ook verkrijgbaar in onze webshop.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

NIEUWS

Extra instructie

Onze servicemedewerker komt graag bij u langs!...

Cosmo!

Speel, leer en beweeg met lichtgevende knoppen en een iPad....

Sprint nu ook verkrijgbaar bij rdgKompagne

Een zeer compleet lees- en schrijfhulpmiddel....

PODD als dynamisch vocabulaire

Gebruik PODD nu ook op een Mobi of Tellus....

Mijn leven is anders maar ook weer helemaal niet

Hoe oogbesturing Nathalies leven veranderde....

Meer nieuws...