Fijne dagen!FacebookTwitterLinkedInPrint

21-12-2017

Het aftellen naar kerst is begonnen en het einde van 2017 is in zicht. Wij kijken terug op een druk maar erg mooi jaar, waarin de ontwikkelingen niet stilstonden. Zo zagen we een sterke groei in het aanbod en gebruik van kant-en-klare vocabulaires en bijbehorende methodieken voor communicatieontwikkeling, die cliënten nieuwe mogelijkheden geven om alles uit de kast te halen. Ook hebben we weer veel nieuwe hulpmiddelen mogen introduceren, zoals de I-110, de nieuwe Mobi, de nieuwe PCEye, Mobii tafelprojectie en Cosmo. Daarnaast hebben we een start gemaakt met het aanbieden van diensten via onze webshop en met een aantal nieuwe cursussen. En last but not least zijn we erg blij met de samenwerkingen die we zijn aangegaan met Acticomm en de webshops Eelke Verschuur.

In 2018 is er ongetwijfeld weer genoeg te beleven. We zien dat er in ons vakgebied volop geïnnoveerd wordt en dat instellingen daarin steeds vaker het voortouw nemen. Wij verwachten de komende maanden weer veel nieuwe producten en zullen ook ons dienstenaanbod verder uitbreiden. Daarnaast lanceren wij in 2018 een nieuwe website en hopen we u in mei weer te ontmoeten op de Support beurs.

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw vertrouwen en wensen u alle goeds voor 2018. Wij zullen er in elk geval weer de schouders onder zetten voor u!

Kerstkaart 2018

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

NIEUWS

Fijne dagen!

De kerstdagen staan voor de deur en het einde van 2017 is in zicht. Wij wensen u prettige feestdagen en hopen u in 2018 ...

Racegame voor oogbesturing

Een kerstcadeautje van Tobii....

Extra instructie

Onze servicemedewerker komt graag bij u langs!...

Cosmo!

Speel, leer en beweeg met lichtgevende knoppen en een iPad....

Sprint nu ook verkrijgbaar bij rdgKompagne

Een zeer compleet lees- en schrijfhulpmiddel....

Meer nieuws...