rdgKompagne neemt Acticomm over

rdgKompagne neemt Acticomm overFacebookTwitterLinkedInPrint

01-09-2017

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat wij met de overname van het bedrijf Acticomm een heel mooi product aan ons portfolio kunnen toevoegen.

De Acticomm is een speciaal ontwikkeld computersysteem voor mensen die een gewone computer niet kunnen bedienen. Het systeem heeft een touchscreen, verwerkt in een robuust meubel dat verrijdbaar en in hoogte instelbaar is, en beschikt over unieke software die volledig te personaliseren is voor verschillende gebruikers.  Met dit hulpmiddel kunnen mensen met een ernstige beperking op een plezierige en uitdagende manier nieuwe dingen leren. De Acticomm is met name gericht op het bijzonder onderwijs, instellingen voor EMB en de ouderenzorg, en wordt gebruikt voor spel, ontwikkeling en dagbesteding.

De Acticomm is een heel mooi product en wij zijn dan ook blij dat het vanaf heden onder de vlag van rdgKompagne verder zal gaan. Voor bestaande klanten van Acticomm is het goed om te weten dat ook het vertrouwde gezicht achter Acticomm zich bij ons heeft aangesloten. Maarten Pels zal samen met ons verder werken aan het systeem en zal voorlopig ook uw aanspreekpunt blijven.

Meer informatie over de Acticomm kunt u voorlopig nog vinden op de website van Acticomm: https://acticomm.nl. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met rdgKompagne.

 

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

NIEUWS

De iPad bedienen met schakelaars

Leer alle ins en outs in onze nieuwe workshop....

Opvolger Mobi

Mobi 3 is de allernieuwste versie van de welbekende Mobi....

Vacature

Voor de regio Zuid zoeken wij op korte termijn een Adviseur Hulpmiddelen....

rdgKompagne neemt Acticomm over

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat wij met de Acticomm een heel mooi product aan ons portfolio kunnen toevoegen....

PCEye in vier varianten

De PCEye oogbesturingsmodule van Tobii Dynavox is nu leverbaar in vier nieuwe uitvoeringen....

Meer nieuws...