HelpdeskDelen via FacebookDelen via TwitterDelen via LinkedInPrint

Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 10.30 tot 15.00 uur op nummer 088-0310310. Wanneer u belt, worden uw gegevens genoteerd waarna u zo spoedig mogelijk wordt teruggebeld voor een oplossing. Wij proberen u dezelfde dag nog terug te bellen, maar houdt u er rekening mee dat dit ook de volgende dag kan zijn.

Uiteraard is de helpdesk ook per e-mail bereikbaar: helpdesk@rdgkompagne.nl.

Voor reparaties kunt u bellen met 088-0310310 of mailen naar reparaties@rdgkompagne.nl.

Kijkt u ook eens naar de veelgestelde vragen, wellicht vindt u daar de oplossing voor uw probleem.

Hulp op afstand
Veel problemen met communicatiehulpmiddelen of pc's kunnen wij oplossen door uw hulpmiddel of pc via internet "over te nemen". Wij gebruiken daarvoor het programma TeamViewer. Door dit programma te downloaden, kunt u onze helpdeskmedewerker toegang geven tot uw hulpmiddel of pc. Hij of zij kan deze dan op afstand bedienen en direct proberen uw probleem te verhelpen. Uiteraard gaat dit altijd in overleg tussen u en onze helpdeskmedewerker.

U kunt de benodigde software hier downloaden.