• Communicatie
  • Bediening
  • Zelfstandig leven
  • Ontwikkeling, spel en therapie
  • Adaptatietechniek

Helpdesk

Onze helpdesk is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9:30 tot 15:30 uur op nummer 088-0310310. Buiten deze tijden werkt de helpdesk aan het opvolgen van vragen. Wanneer u belt, worden uw gegevens genoteerd waarna u zo spoedig mogelijk wordt teruggebeld voor een oplossing. Wij proberen u dezelfde dag nog terug te bellen, maar houdt u er rekening mee dat dit ook de volgende dag kan zijn. Uiteraard is de helpdesk ook per e-mail bereikbaar. Voor een goede en snelle afhandeling van uw vraag, verzoeken wij u gebruik te maken van onderstaand helpdeskformulier.

Ook voor reparaties kunt u bellen met 088-0310310 of gebruikmaken van het helpdeskformulier.

Kijkt u ook eens naar de veelgestelde vragen, wellicht vindt u daar de oplossing voor uw probleem.

Hulp op afstand

Veel problemen met communicatiehulpmiddelen of pc’s kunnen wij oplossen door uw hulpmiddel of pc via internet ‘over te nemen’. Wij gebruiken daarvoor het programma TeamViewer. Door dit programma te downloaden, kunt u onze helpdeskmedewerker toegang geven tot uw hulpmiddel of pc. Hij of zij kan deze dan op afstand bedienen en direct proberen uw probleem te verhelpen. Uiteraard gaat dit altijd in overleg tussen u en onze helpdeskmedewerker.

U kunt TeamViewer downloaden via de knop hieronder (let op: het downloaden start direct).

Download TeamViewer

Helpdeskformulier

Ik heb een vraag over:
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    Contactpersoon:
    Gebruiker:
    (Voor een goede en snelle afhandeling van uw vraag, verzoeken wij u hieronder de NAW-gegevens van de gebruiker van het hulpmiddel in te vullen. Hiermee kunnen wij de exacte gegevens van het hulpmiddel opzoeken.)

Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u te kunnen opnemen. De NAW-gegevens van de gebruikers van het hulpmiddel vragen wij om de exacte gegevens van het hulpmiddel te kunnen opzoeken. Uw gegevens en die van de gebruiker worden niet overgenomen in ons klantenbestand. Zie ook onze privacyverklaring.